producties
|
home

Inc. - Senne De Beul

Wat de BWORG?

In 2010 staken vijf jonge filmmakers de hoofden bijeen om samen een productiehuis op te richten — gericht op studenten en onafhankelijke filmmakers. Als naam kozen we voor een inside joke — ontsproten tijdens de theoretische lessen in het RITS. Zodus ontstond Bworg vzw.

Via deze organisatie bieden we jonge filmmakers een werkplatform om op een georganiseerde manier het medium te verkennen.

Wie de BWORG?

Senne De Beul

Sinds zijn studies aan het RITS heeft Senne zich ontpopt tot creatieve producent. Hij regelt de interne gang van zaken en volgt elk project tot het einde.

Zijn grootste passie is nog steeds het schrijven van scenario's. Een goed verhaal is voor hem altijd de basis van een goede film.

Sven Delarivière

Fictie en wijsheid is wat hij begeert en het liefst van al de twee tezamen. Sven is een Master-student Film aan het Rits en studeert ook deeltijds filosofie aan de VUB.

Zijn voorliefde bevindt zich in de verhaalvertelling, zij het door regie, montage of schrijven.

Jonas Balmer

Jonas onderhoudt het materiaal en volgt de technische vereisten voor onze producties op. Hij studeert aan het Narafi en heeft een brede kennis van av-technieken.

Hij staat altijd paraat om vragen over ons materiaal te beantwoorden.

Karloman

Binnen Bworg verzorgt hij de huisstijl en het drukwerk, daarbuiten is hij freelance grafisch ontwerper voor verschillende organisaties.

Een gepassioneerd monteur en regisseur; af en toe studeert hij film aan het RITS

Stijn De Ryck

Afgestudeerd in 2011 aan het RITS met zijn magnum opus Lucide. Momenteel vult hij zijn dagen met schrijven aan zijn nieuwe film.

lieven decauter